Wachtlijst

Wachtlijst

Bij RIOzorg streven we naar korte wachttijden; binnen 10 werkdagen na aanmelding nemen wij contact op voor een intake. Diagnostiek en behandeling starten veelal binnen 2-4 maanden na dit contactmoment. Mede door ons Team Online kunnen we een behandeltraject soms digitaal oppakken zodat we nog sneller kunnen schakelen. 

Eenvoudig aanmelden

De aanmelding verloopt via het online aanmeldformulier van RIOzorg. In dit formulier worden onder andere gegevens van de ouders, de school en verwijzer ingevuld. Bij het aanmelden hebben wij ook een ingevuld toestemmingsformulier nodig. 

Na de aanmelding vindt binnen 10 werkdagen de intake plaats. Deze termijn kan mogelijk afwijken indien de online aanmelding niet volledig is ingestuurd. Dit betreft het ingevulde aanmeldformulier en gevraagde documentatie.

In zorg

Indien er uit de intake blijkt dat wij jou kunnen behandelen, kom je bij ons in zorg. Dit betekent dat wij een zorgplicht hebben naar jou en dat je ons, ondanks dat de behandeling nog niet is gestart, mag bellen en/of mailen. De behandeling is gestart zodra er een diagnostisch gesprek heeft plaatsgevonden.

Administratie voor RIOzorg

Wij hebben een maand nodig om na intake, de aanmelding administratief te verwerken. Dit betekent onder andere het aanvragen van de beschikking bij de gemeente. Hierdoor lukt het vaak niet om binnen één maand een diagnostisch gesprek (de start van het behandeltraject) in te plannen. 

Wachttijden per behandellocatie

In de eerste kolom staat de behandellocatie van RIOzorg vermeld. In de tweede kolom vind je de wachttijd. Dit is de tijd die tussen het intakegesprek zit en de start van het behandeltraject. Het behandeltraject start altijd met een diagnostisch gesprek. Daarna start de behandeling op.

Actuele wachtlijst bij RIOzorg

Laatst bijgewerkt23 uur geleden
Behandellocatie
Wachttijd
Almere
1 maand
Amersfoort
2 maanden
Amsterdam – West
2,5 maanden
Amsterdam-Zuid (/Amstelveen/Aalsmeer)
2,5 maanden
Apeldoorn
2 maanden
Arnhem-Centrum
2,5 maanden
Arnhem-Zuid
1,5 maand
Baarn
1,5 maand
Breda
2 maanden
Den Bosch
1,5 maand
Den Haag-Centrum
1 maand
Den Haag-Zuidwest
2 maanden
Duiven
1 maand
Ede
1 maand
Elst 
2 maanden
Gouda
Cliëntenstop
Hilversum
Gesloten
Huissen
3 maanden
Leiden
Cliëntenstop
Nijkerk 
1,5 maand
Nijmegen
2 maanden
Online
Geen
Purmerend
4 maanden
Rotterdam-Centrum
6 maanden
Rotterdam-Zuid
6 maanden
Tilburg-Noordwest
5 maanden
Tilburg-West
5 maanden
Veenendaal
Gesloten
Velp 
1,5 maand
Waalwijk  
6 maanden
Woudenberg
Gesloten
Zaandam 
Langer dan 6 maanden
Zeist
Gesloten