Vacatures GZ-psycholoog Kind & Jeugd

Vacatures GZ-psycholoog Kind & Jeugd

Ben je een gepassioneerde GZ-psycholoog of Orthopedagoog-generalist en op zoek naar een betekenisvolle carrière? Wil je je vaardigheden en expertise inzetten om het leven van kinderen en jongeren positief te beïnvloeden?

RIOzorg biedt jou de perfecte gelegenheid om je professioneel te ontwikkelen binnen de jeugd-ggz en een verschil te maken in de levens van je cliënten.

Waarom kiezen voor RIOzorg?

 • Dagelijkse invloed en mandaat

  Werkgeluk is een belangrijke pijler bij RIOzorg; dit is onder andere de balans tussen werk en privé, de mate van invloed, de vrijheid die je bij ons krijgt om zelf besluiten te mogen nemen en een team waarin sprake is van plezier en verbinding.

  Bij RIOzorg vinden we het belangrijk dat behandelaren vrijheid hebben en deze ook pakken. Er is ruimte om op een creatieve wijze, soms buiten de gebaande paden, het behandeltraject te doen: alles om het kind/de jongere vooruit te helpen!

 • Toonaangevend in de sector

  RIOzorg is een vooraanstaande zorgorganisatie met jarenlange ervaring in de geestelijke gezondheidszorg voor kinderen en jongeren. Als GZ-psycholoog bij RIOzorg maak je deel uit van een dynamisch en innovatief team dat zich inzet voor hoogwaardige zorg en behandeling.

 • Breed scala aan hulpvragen

  Bij RIOzorg werk je met kinderen en jongeren met uiteenlopende mentale problemen of hulpvragen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je expertise toe te passen binnen die verschillende hulpvragen of je kennis en vaardigheden verder te verbreden.

 • Persoonlijke en multidisciplinaire aanpak

  Bij RIOzorg geloven we in een holistische benadering van zorg en blijf je als regiebehandelaar veel zelf in contact met de cliënt. Je krijgt de kans om samen te werken met een team van ervaren professionals, waaronder kinder- en jeugdpsychiaters, orthopedagogen, psychomotorische therapeuten en andere GZ-psychologen. Door samen te werken en kennis uit te wisselen, bieden we de best mogelijke zorg aan onze cliënten.

 • Werken in een stimulerende omgeving

  RIOzorg heeft een prettige en stimulerende werkomgeving gecreëerd waarin je je gewaardeerd en ondersteund voelt. We streven naar een goede werk-privébalans en bieden flexibele werktijden en mogelijkheden voor thuiswerken. Bovendien is RIOzorg gevestigd op meerdere locaties, dus je hebt de mogelijkheid om te werken waar het voor jou het meest handig is.

  Bij RIOzorg geloven we sterk in een cultuur van samenwerking en ondersteuning. Je zult deel uitmaken van een hecht team van professionals die dezelfde passie delen en bereid zijn om elkaar te ondersteunen en van elkaar te leren. We moedigen open communicatie en professionele groei aan, waardoor je je gewaardeerd en geïnspireerd zult voelen.

 • Innovatie en onderzoek

  Bij RIOzorg zijn we constant bezig met het verbeteren van onze behandelmethoden en het verkennen van nieuwe benaderingen binnen de geestelijke gezondheidszorg. We moedigen onze GZ-psychologen aan om deel te nemen aan onderzoeksprojecten en innovatieve programma’s, waardoor je de mogelijkheid hebt om bij te dragen aan de vooruitgang van de sector.

Vacatures GZ-psycholoog Kind & Jeugd

Digitaal koffie drinken?

Sluit je als GZ-Psycholoog of Orthopedagoog-generalist aan bij RIOzorg en help onze kinderen en jongeren vooruit in hun mentale ontwikkeling. Neem gerust contact met ons op om (online) kennis te maken en RIOzorg als werkgever te leren kennen.

RIOzorg als werkgever

Elk team van RIOzorg kent een eigen teammanager, elke cliënt/casus een eigen regiebehandelaar in combinatie met een (basis)psycholoog of -orthopedagoog. Daarbij werken we nauw samen met de omgeving van de cliënt; ouder(s)/verzorger(s), school, huisarts en/of CJG/wijkteam. Werkgeluk is een belangrijke pijler bij RIOzorg; dit is onder andere de balans tussen werk en privé, de mate van invloed, mandaat (vrijheid om zelf besluiten te mogen nemen) en een team waarin sprake is van plezier/verbinding.

Kortom, als GZ-psycholoog biedt RIOzorg je een uitdagende carrière en werkomgeving waarin je jouw passie voor de geestelijke gezondheid van kinderen en jongeren kunt toepassen. Je zult werken in een stimulerende omgeving met ondersteuning van een toegewijd team, terwijl je de mogelijkheid hebt om te groeien, te leren en een blijvende impact te maken.

Vacatures voor GZ-psycholoog / Orthopedagoog-generalist bij RIOzorg

Flevoland

GZ-psycholoog Kind & Jeugd / Orthopedagoog-generalist (Regiebehandelaar) | Almere

Kind en Jeugd GGZ
Almere

Gelderland

GZ-psycholoog Kind & Jeugd /Orthopedagoog-Generalist (Regiebehandelaar) | Velp

Kind en Jeugd GGZ
Velp

GZ-psycholoog Kind & Jeugd / Orthopedagoog-generalist (Regiebehandelaar) | Arnhem & Arnhem-Zuid

Kind en Jeugd GGZ
Elst

GZ-psycholoog Kind & Jeugd / Orthopedagoog-generalist (Regiebehandelaar) | Apeldoorn

Kind en Jeugd GGZ
Apeldoorn

Noord-Brabant

GZ-psycholoog Kind & Jeugd / Orthopedagoog-generalist (Regiebehandelaar) | Tilburg

Kind en Jeugd GGZ
Tilburg

Noord-Holland

GZ-psycholoog Kind & Jeugd / Orthopedagoog-generalist (Regiebehandelaar) | Assendelft

GZ-psycholoog Kind & Jeugd / Orthopedagoog-generalist / (Regiebehandelaar) | Hoorn

Kind en Jeugd GGZ
Hoord

GZ-psycholoog Kind & Jeugd / Orthopedagoog-generalist / (Regiebehandelaar) | Purmerend

Kind en Jeugd GGZ
Purmerend

GZ-psycholoog Kind & Jeugd / Orthopedagoog-generalist / (Regiebehandelaar) | Amstelveen

Kind en Jeugd GGZ
Amstelveen

GZ-psycholoog Kind & Jeugd / Orthopedagoog-generalist /Registerpsycholoog NIP (Regiebehandelaar) | Zaandam

Kind en Jeugd GGZ
Zaandam

Zuid-Holland

GZ-psycholoog Kind & Jeugd / Orthopedagoog Generalist | Rotterdam

Kind en Jeugd GGZ
Rotterdam

Collega’s aan het woord

Vacatures GZ-psycholoog Kind & Jeugd

“Een fijne sfeer en betrokken collega’s hier haal ik (ook) werkgeluk uit.”

Psycholoog bij RIOzorg in Ede-Veenendaal
Vacatures GZ-psycholoog Kind & Jeugd

“Labels, rugzakjes, classieficaties, indicaties; Ik zie vooral een moedige jongere die graag hulp wil”

GZ-Psycholoog bij RIOzorg Breda
Vacatures GZ-psycholoog Kind & Jeugd

“Veel flexibiliteit om zelf mijn agenda in te plannen; Dit geeft mij een gevoel van vrijheid.”

Online behandelaar bij RIOzorg