Traject op maat

Traject op maat

RIOzorg biedt naast reguliere (vergoede) behandelingen ook andere zorg aan. Dit noemen wij ook wel traject op maat. Deze vorm van zorg valt vaak onder de niet-vergoede producten, dit betekent dat de gemeente vanuit de Jeugdwet geen vergoeding geeft voor de behandeling en ouder(s)/verzorger(s) zelf het onderdeel moet bekostigen.

Zit het kind in een vergoede behandeltraject voor een ontwikkelingsprobleem en vindt de behandelaar een aanvullend onderzoek noodzakelijk om het kind goed te kunnen behandelen binnen de specialistische GGZ? Dan wordt het vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door de gemeente (middels de verwijzing). 

Welke trajecten op maat bieden wij aan?

Intelligentieonderzoek

Een IQ-onderzoek kan vragen beantwoorden op het gebied van de capaciteiten van het kind. Ook kunnen afwijkende prestaties door de intelligentie van jullie kind ermee verklaard worden.

Rouwverwerking

In de behandeling wordt geleerd hoe het verlies een plekje in het leven kan krijgen. Wij leren het kind of de jongere dat wat zij denken en doen, invloed heeft op hoe zij zich voelen. In iedere behandeling kijken wij samen wat belangrijk is en wat het beste zou kunnen helpen.

Schoolobservatie

Hoe een kind functioneert in hun leeromgeving kan soms belangrijke informatie opleveren tijdens een behandeling. Wanneer dit nodig blijkt te zijn, vindt er een observatie plaats.

Persoonlijkheidsonderzoek

Tijdens een persoonlijkheidsonderzoek brengen wij de belevingswereld van het kind in kaart. Wat is hun zelfbeeld? Hoe reageren ze op bepaalde situaties? Wat vinden ze leuk of juist lastig?

Neuropsychologisch onderzoek

Neuropsychologisch onderzoek is één van de mogelijkheden voor het in kaart brengen van oorzaken. De testresultaten van het onderzoek geven inzicht in de relatie tussen de werking van de hersenen en het gedrag.

Bekostigings- en toestemmingsformulier

Voor het succesvol voltooien van het aanmeldproces hebben wij een ingevulde bekostigings- en toestemmingsformulier nodig. Hiermee geef je aan wie de zorg bekostigt en vragen we jou om toestemming te geven voor het uitwisselen van gegevens tussen hulpverleners van RIOzorg en andere instellingen. Het ingevulde formulier kun je uploaden in het onderstaande aanmeldformulier. Zorg er daarom voor dat je deze gereed hebt voordat je het aanmeldformulier invult. 

Het formulier opent als PDF in een nieuw venster

Aanmeldformulier overig aanbod: Traject op maat

Persoonsgegevens ouder/verzorger

Naam
Adres
E-mailadres

Persoonsgegevens kind of jongere

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Adres
E-mailadres

Gegevens van de school van uw kind

Uploaden bekostigings- en toestemmingsformulier

Bovenaan de pagina vindt je het bekostigings- en toestemmingsformulier en de uitleg hierover. Je kunt het na invulling en ondertekening als tekstdocument, foto of pdf uploaden met een maximale bestandsgrootte van 4 MB per bestand.

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 2.

    Kosten, vergoedingen en betalingsvoorwaarden

    Neem onze kosten, vergoedingen en betalingsvoorwaarden door voordat je akkoord gaat(Vereist)
    Voor een aanmelding bij RIOzorg moet je akkoord gaan met onze betalingsvoorwaarden en onze annulerings- en no-show voorwaarden: klik hier voor inzage in onze kosten, vergoedingen en betalingsvoorwaarden, het document opent in een nieuw venster.

    Overig

    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.